Wilt u uw huidige woning snel verkopen?

Bent u toe aan een volgende woning en zoekt u een betrouwbare en veilige manier om uw huidige woning snel te verkopen? Wilt u tijdens het verkoopproces zo min mogelijk te maken hebben met de grillen van de woningmarkt en uw huis verkopen binnen 1 week? Dan zit u goed bij Directverkopen.nl! Wij geven direct zekerheid en werken altijd een vast stappenplan af om snel uw woning te verkopen. Bij ons krijgt u direct zekerheid over de definitieve verkoopprijs en verkoopdatum.

Huis verkopen tips inrichting en bezichtiging

Wij kunnen u voorzien van allerlei tips en u aan het werk zetten, maar wij kunnen ook uw huis opkopen en u volledig ontzorgen. U hoeft zich dan niet meer te bekommeren over de uitstraling van de woning of over het verkooptraject. Mocht u uw huis op andere wijze willen verkopen dan voorzien wij u graag van advies om snel uw huis te verkopen, zoals: tips voor de bezichtiging en inrichting. Ziet u het zitten om niet om tafel te gaan met een makelaar en wilt u uw huis snel verkocht hebben voor een aantrekkelijke prijs? Schakel dan Directverkopen.nl in en ontdek onze voordelen.

Huis verkopen binnen 1 week?

Wilt u uw woning snel verkopen en bent u benieuwd hoe het werkt? De eerste stap is om bij ons een aanvraag voor een bod te doen. U hoort na uw aanvraag binnen één werkdag van ons of wij interesse hebben in uw woning inclusief een richtprijs. Indien de richtprijs naar tevredenheid is maken wij met u een bezichtigingsafspraak en waarna wij een bod kunnen uitbrengen op basis van kosten koper. Voor onze ontmoeting kunt u voor het huis verkopen tips over inrichting en bezichtiging van ons ontvangen. Wij helpen u op diverse manieren om snel uw woning te kunnen verkopen.

Snel uw woning verkopen biedt zekerheid

Bij ons kunt u zelfs uw huis verkopen binnen 1 week! Gaat u akkoord met het bod dat wij hebben uitgebracht op uw huis dan stellen wij een koopovereenkomst op, zonder ontbindende voorwaarden voor ons. Op het moment dat u deze officiële koopakte heeft ondertekend is de verkoop van uw huis aan Directverkopen.nl definitief en ligt de verkoopprijs vast. Hierdoor heeft u de zekerheid en rust om naar andere woningen te zoeken. Daarbij kunt u nu zelf de verhuisdatum bepalen. Bent u al de trotse eigenaar van een nieuwe woning? Dan heeft u geen risico op dubbele woonlasten, verhuur, leegstand (kraakrisico) of inbraak.

Woning snel verkopen – hulp en advies

Ziet u het wel zitten om snel uw woning te verkopen? Bijvoorbeeld omdat u het op eigen houtje maar niet voor elkaar lijkt te krijgen? Het is zonde als u onnodig langer in uw oude woning blijft terwijl u eigenlijk verder wilt. U kijkt als (ex-)bewoner misschien met een gekleurd beeld naar uw (oude) woning. Daarom voorzien wij u graag van hulp en advies om uw woning snel te verkopen. Wij geven u, als u uw huis wilt verkopen, tips voor bijvoorbeeld de bezichtigingen en de inrichting. Dit zorgt er voor dat u sneller uw huis kunt verkopen binnen 1 week!

Wat te doen om uw woning snel te verkopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring (meer dan 35 jaar) in het kopen van huizen kunnen wij veel voor u betekenen op kort termijn. Wij helpen u dan ook graag uw lasten te verlichten en uw woning snel te verkopen. Wij brengen rust in het verkoopproces, zonder bezichtigingen of lastige gesprekken met makelaars. Onze service inschakelen? Vul ons contactformulier in en ontvang binnen één werkdag een bod op uw woning. Heeft u nog vragen over het proces of wilt u meer informatie ontvangen over de verkoop van uw huis? Neem contact met ons op via het formulier op onze website, bel ons op 06 – 51 52 60 35 of bekijk de veelgestelde vragen.

Ja ik wil mijn woning snel verkopen

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? En bent u benieuwd wat uw huis waard is?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning.

  • Adres & Vraagprijs

  • Hoe werkt het?

   1. Gegevens woning invullen
   Vul de gegevens van de woning die u wilt verkopen in op het aanvraagformulier.

   2. Beoordeling aanvraag
   Onze makelaar bekijkt en beoordeeld uw woning.

   3. Gratis bod binnen 24 uur
   Binnen één dag hoort u of wij uw huis willen kopen. U ontvangt een richtprijs, gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening.

   4. Bedenktijd
   U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   5. Verkoop & afhandeling
   Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. Zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.