Zoekt u een betrouwbare opkoper van uw huis?

Stel, u wilt graag uw huis snel verkopen maar u krijgt al stress bij het idee van wat er allemaal moet gebeuren voor én in de periode dat uw huis te koop aangeboden wordt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de gesprekken bij de makelaar, de aanpassing van uw kant als er geïnteresseerden zijn die uw woning willen komen bezichtigen, de onrust bij biedingen, het gesteggel met de uiteindelijke verhuisdatum als u nog niet in uw nieuwe huis terecht kan én de eventuele risico’s die gepaard gaan met leegstand als u wel al in uw nieuwe huis woont. Reden genoeg om naar andere mogelijkheden te kijken. Zoals direct uw huis verkopen aan een opkoper.

Verkoop uw huis binnen 1 week

Directverkopen.nl biedt u de mogelijkheid om uw huis te verkopen binnen 1 week! Wij kunnen uw huis kopen, zodat u binnen korte tijd van alle zorgen af bent. Hoe? Doe een vrijblijvende aanvraag voor een bod op uw huis. U hoort dan binnen één werkdag van ons of wij geïnteresseerd zijn. Zo ja? Dan gaan wij gelijk aan de slag als opkoper van uw huis en werken we zo aan een goede uitkomst voor beide partijen.

Direct uw huis verkopen aan een opkoper?

Jarenlang is de norm geweest om huizen uitsluitend te kopen en te verkopen via een makelaar. Hier werd niet vanaf geweken (executieverkopen uitgezonderd) en veel meer opties waren er niet. In de laatste jaren is de woningmarkt erg veranderd en zo is er ruimte gekomen voor huizen opkopers. Directverkopen.nl is een van die huizen opkopers en is onderdeel van J.W. Bakker Beheer B.V. Ik, Jan Bakker ben al meer dan 35 jaar actief in de woningmarkt als verkoper van woningen, commercieel onroerend goed, bouwgrond en herontwikkelingspanden in Nederland.

Huizen opkopers

Als oprichter, enig aandeelhouder en personeelslid van Directverkopen.nl kunt u er 100% vanop aan dat ik eerlijk en professioneel te werk ga en continu op de hoogte ben van de allerlaatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Als u besluit uw huis te verkopen aan ons als opkoper kunt u er ook op vertrouwen dat wij vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens en dat ons contact op persoonlijke, eenvoudige en directe zal verlopen met mij als uw enige contactpersoon. Zegt u: “Ik wil mijn huis verkopen!”? Dan kan Directverkopen.nl binnen enkele stappen de opkoper van uw huis worden. Wij werken onze opdrachten altijd af via een duidelijk en helder stappenplan. Zo weet u als klant op ieder moment waar u aan toe bent.

Huis verkopen binnen 1 week

Dit stappenplan wordt in werking gezet zodra u besluit om een aanvraag voor een bod te doen op onze website. Wilt u uw huis verkopen binnen 1 week? Dan bent u voor snelle service met veel voordelen bij ons aan het juiste adres! U hoort binnen één werkdag of wij geïnteresseerd zijn en dan kan er een bezichtiging gepland worden. Zodra wij na de bezichtiging enthousiast zijn over uw woning, brengen wij een bod uit (kosten koper) waar u uiteraard over na mag denken. Als u akkoord gaat dan zijn de eerste belangrijke stappen om uw huis te verkopen aan een opkoper al gezet. Bij de notaris wordt vervolgens de rest geregeld. Op onze site kunt u exact nalezen hoe dit gehele proces precies werkt.

Onze voordelen als huizen opkopers

Als u met ons, als opkoper van uw huis, besluit zaken te doen dan bent u van de volgende voordelen verzekerd:

 • Uw woning wordt definitief verkocht;
 • Geen marktrisico, dubbele lasten of leegstandrisico;
 • U krijgt direct een aanbetaling;
 • U bepaalt zelf de verhuisdatum;
 • Ook mogelijkheden als u al een makelaar heeft.

Ik wil mijn huis verkopen! Directverkopen.nl als opkoper van uw huis?

Heeft u interesse om direct uw huis te verkopen aan ons als opkoper? Dan willen wij graag met u in contact komen. Wij helpen u uw huis te verkopen binnen 1 week. Wilt u een bod op uw huis ontvangen? Vul dan ons contactformulier in zodat wij ermee aan de slag kunnen. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen. U kunt ons ook bellen op 06 – 51 52 60 35. Wij staan u persoonlijk te woord en leiden u rond in de wereld van de huizen opkopers.

Bod aanvragen aan een betrouwbare opkoper van uw huis

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? En bent u benieuwd wat uw huis waard is?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning.

  • Adres & Vraagprijs

  • Hoe werkt het?

   1. Gegevens woning invullen
   Vul de gegevens van de woning die u wilt verkopen in op het aanvraagformulier.

   2. Beoordeling aanvraag
   Onze makelaar bekijkt en beoordeeld uw woning.

   3. Gratis bod binnen 24 uur
   Binnen één dag hoort u of wij uw huis willen kopen. U ontvangt een richtprijs, gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening.

   4. Bedenktijd
   U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   5. Verkoop & afhandeling
   Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. Zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.