Wilt u uw huis snel verkopen?

Bent u op zoek naar een veilige, betrouwbare maar doeltreffende manier om uw huis snel te verkopen? Wilt u niet een lang en onzeker verkooptraject afwachten, eventueel onder begeleiding van een makelaar? En wilt u direct duidelijkheid over de uiteindelijke verkoopprijs en verkoopdatum? Dan biedt Directverkopen.nl u een aantrekkelijke manier aan om zonder zorgen snel uw huis te verkopen.

Hoe kunt u uw huis snel verkopen binnen 1 week?

Het antwoord op deze vraag is simpel, vraag onderaan op deze pagina een bod aan en maak uw wensen bespreekbaar! Als u ons uw huis definitief laat kopen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw woning en het verkoopproces. De ervaring leert dat velen daar zeer enthousiast van zijn geworden. Verlos u zelf daarom van de verkoopstress en ellenlange gesprekken met een makelaar en kies voor Directverkopen.nl! Bij ons kunt u snel uw huis verkopen met goede ervaringen en grote voordelen. Daarnaast bespaart u ook flink op makelaarskosten!

Bespaar flink op dure makelaarskosten en loop geen marktrisico

Hoeveel bezichtigingen voor de verkoop van uw huis?

Als u snel uw huis wilt verkopen vraagt u zich misschien af hoe hoeveel bezichtigingen er nodig zijn voor de verkoop van uw huis. In dit geval hebben we goed nieuws, want als u uw woning aan ons verkoopt heeft u slechts één bezichtiging! Wanneer u zich kunt vinden in onze richtprijs dan plannen we een kosteloze bezichtiging in. De bezichtiging is daarnaast ook geheel vrijblijvend. Mocht u besluiten uw huis op een andere wijze te verkopen dan bieden we u graag bruikbare tips. Met trots kunnen we stellen al veel klanten goede ervaringen hebben bij het snel verkopen van hun huis.

Direct zekerheid dankzij onze werkwijze

Als wij u helpen uw huis snel te verkopen doorlopen wij een enkele stappen om tot een duidelijk plan te komen. Het exacte stappenplan kunt u overzichtelijk teruglezen op onze website. Wij kunnen u in alle eerlijkheid vertellen dat een verkoop van uw huis aan Directverkopen.nl meteen zekerheid biedt. U kunt namelijk direct een aanvraag doen om een vrijblijvend bod op uw huis te ontvangen. Binnen één werkdag vertellen wij u of wij interesse hebben, waarbij we u een richtprijs geven. Als u tevreden bent over de richtprijs maken we een afspraak voor een bezichtiging en brengen wij bij interesse in uw woning een bod uit.

Ontvang binnen één werkdag een bod op uw woning

Snel uw huis verkopen en zelf de verhuisdatum bepalen?

Op het moment dat u akkoord gaat met ons voorstel maken wij een koopovereenkomst op (zonder ontbindende voorwaarden voor ons). Zodra u deze koopakte ondertekent verkoopt u uw huis definitief aan Directverkopen.nl. Dit geeft u de zekerheid en de mogelijkheid om gericht en zorgeloos op zoek te gaan naar een ander huis. Uw woning is dan ten slotte verkocht, de verkoopprijs ligt dan vast en u kunt zelf de verhuisdatum bepalen. Het kan natuurlijk zijn dat u tijdens het verkoopproces van uw huis al in het bezit bent van een andere woning. In dat geval hoeft u zich, door de verkoop van uw huis aan ons, niet meer druk te maken over dubbele woonlasten en hoeft u geen risico meer te lopen voor verhuur, inbraak of leegstand (kraakrisico).

Goede ervaringen om snel uw huis te verkopen

Als u op deze manier snel uw huis verkoopt loopt u eveneens geen enkel marktrisico meer. Denk bijvoorbeeld aan de fluctuerende huizenmarkt of de recentelijke economische crisis. Zodra u de koopakte heeft ondertekend doen wij direct een aanbetaling die 10% van de koopsom beslaat. Dit bedrag wordt op een aparte rekening van de notaris gestort. Wilt u snel uw huis verkopen met nuttige tips en van professionals horen waarom die enkele bezichtiging voor een verkoophuis voldoende is? Dan kunt u bij ons terecht om snel uw huis te kopen, hierbij gaan we uiteraard voor goede ervaringen.

Ontvang direct een aanbetaling van 10% van de koopsom

Huis snel verkopen met tips

Graag informeren we u alvast over een nuttige tip. Het is namelijk mogelijk om de aanbetaling binnen één week aan u uit te laten betalen door de notaris. De enige voorwaarde is dat uw resthypotheek dit toelaat. Indien dit wenselijk is bieden wij zelfs de mogelijkheid om een groter bedrag aan te betalen. Deze directe uitbetaling biedt u de mogelijkheid dat u het bedrag kunt inzetten als aanbetaling of voor de verbouwing of inrichting van uw nieuwe woning. Deze tips bestaan uit allemaal voordelen voor u dus!

Betrouwbare partner om uw huis snel te verkopen

Wanneer u snel uw woning wil verkopen zijn wij de betrouwbare partij voor u. Als u zekerheid wilt hebben in een professionele afhandeling van het verkooptraject, waarbij u niet koste wat het kost de allerhoogste vraagprijs wil hanteren, kunnen wij u helpen! Ook zorgen wij dat u niet meer afhankelijk bent van de verkoopprocedure van de makelaar. Bent u geïnteresseerd om uw huis snel te verkopen (eventueel met tips) doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning. Wij helpen u graag om uw huis te verkopen binnen 1 week! Heeft u nog vragen en bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan gerust bij veelgestelde vragen, of bel ons op 06 – 51 52 60 35 zodat we het kunnen toelichten. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.

Ja ik wil mijn huis snel verkopen

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? En bent u benieuwd wat uw huis waard is?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning.

  • Adres & Vraagprijs

  • Hoe werkt het?

   1. Gegevens woning invullen
   Vul de gegevens van de woning die u wilt verkopen in op het aanvraagformulier.

   2. Beoordeling aanvraag
   Onze makelaar bekijkt en beoordeeld uw woning.

   3. Gratis bod binnen 24 uur
   Binnen één dag hoort u of wij uw huis willen kopen. U ontvangt een richtprijs, gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening.

   4. Bedenktijd
   U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   5. Verkoop & afhandeling
   Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. Zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.