Wilt u uw huis direct verkopen?

Wanneer u eenmaal besluit te verhuizen wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen, misschien wel het liefst binnen 1 week. Zo kun je alle administratieve zaken zo snel mogelijk achter u laten en aan de slag gaan met uw nieuwe huis. De realiteit laat helaas zien dat dit proces vaak niet zo soepel verloopt. Zo bent u afhankelijk van de huizenmarkt, maar ook van de werkwijze van de makelaar. Als u direct uw woning wilt verkopen wenst u natuurlijk dat het verkoopproces spoedig verloopt, maar ook dat u snel duidelijkheid heeft over de verkoopprijs en de verkoopdatum. Directverkopen.nl kan u hierbij van dienst zijn en uw zorgen uit handen nemen.

Bepaald zelf uw verhuisdatum en loop geen marktrisico

Huis snel verkopen binnen 1 week

Door uw huis te kopen zorgt Directverkopen.nl ervoor dat u geen risico’s meer loopt en geen tijd en energie meer kwijt bent aan uw oude woning. Sterker nog, op deze manier kunt u direct uw huis verkopen binnen 1 week. Zonder risico en met veel voordelen! Al veel klanten die hun huis direct wilden verkopen hebben goede ervaringen met onze werkwijze. Benieuwd of het ook voor u de oplossing is? Stuur ons dan vandaag nog een aanvraag voor een vrijblijvend bod op uw woning en hoor binnen één werkdag van ons of wij interesse hebben.

Uw huis in goede handen bij Direct Verkopen

Directverkopen.nl is onderdeel van J.W. Bakker Beheer B.V. Door al meer dan 35 jaar actief te zijn als verkoper van woningen, commercieel onroerend goed, bouwgrond en herontwikkelingspanden in Nederland kunt u erop vertrouwen dat ik, Jan Bakker, als oprichter, enig aandeelhouder en personeelslid van Directverkopen.nl professioneel handel en altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Als u uw huis snel wilt verkopen wordt er altijd vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens. Het contact verloopt persoonlijk, direct, eenvoudig en uitsluitend via mij.

Direct uw woning verkopen zonder overdrachtskosten

Op het moment dat u contact opneemt voor de verkoop van uw huis en een aanvraag bij ons doet voor een bod op uw huis gaan wij voor u aan de slag. Maar hoe werkt de verkoop van uw huis via Directverkopen.nl precies? Om zonder zorgen direct uw huis te kunnen verkopen hoeft u geen onzeker traject meer in om, eventueel met uw makelaar, op zoek te gaan naar een koper. Wij geven bij interesse in uw woning een richtprijs, als u naar aanleiding van deze richtprijs verder met ons in gesprek wilt maken wij een afspraak met u voor een bezichtiging. Op het moment dat uw woning ons aanspreekt brengen wij een bod uit (kosten koper). Hiermee zijn alle overdrachtskosten onze verantwoordelijkheid. Natuurlijk heeft u dan nog de tijd om na te denken over ons vrijblijvende en kosteloze voorstel.

Ons voorstel voor het kopen van uw huis is altijd gratis en vrijblijvend

Verkoop uw huis en ontvang direct een aanbetaling

Als wij vervolgens overeenstemming hebben bereikt gaan wij samen op zoek naar een notaris die de overeenkomst opmaakt met daarin vastgelegd alle gemaakte afspraken, de gewenste verhuisdatum e.d. U krijgt deze overeenkomst thuisgestuurd en als wij dan beiden akkoord gaan met deze akte, wordt er een afspraak gemaakt om de overeenkomst te ondertekenen onder toezicht van de notaris. Dan wordt binnen 5 werkdagen na ondertekening de vastgelegde waarborgsom (meestal 10% van de koopsom) op een rekening van de notaris gestort. In sommige gevallen, als er voldoende speling aanwezig is tussen de koopsom en de resthypotheek, kan de waarborgsom door de notaris aan u worden uitbetaald. Vlak na het moment van verhuizen vindt de notariële eigendomsoverdracht plaats en daarbij de betaling van de (rest)koopsom.

Vele voordelen bij het direct verkopen van uw huis

De verkoop van uw huis kan écht zo snel gaan! Bij ons kunt u zelfs uw huis verkopen binnen 1 week! Tijdens dit gehele proces staan klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak bij ons voorop. Op het moment dat u voor onze dienstverlening kiest kunt u erop vertrouwen dat wij professioneel en correct handelen. Andere voordelen van direct mijn huis verkopen aan Directverkopen.nl zijn:

 • Uw woning is definitief verkocht;
 • Geen marktrisico;
 • Direct een aanbetaling;
 • U bepaalt de verhuisdatum;
 • Geen dubbele lasten en geen leegstand risico;
 • Ook als u al een makelaar heeft.

Uw huis direct verkopen mét goede ervaringen

Met trots kunnen wij stellen dat al veel tevreden klanten u voor gingen. Wilt u uw huis direct verkopen? Dan komen wij graag in contact met u. Door op onze website vrijblijvend een aanvraag te doen om van ons een bod te ontvangen, weet u al binnen één werkdag waar u aan toe bent. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u bij de veelgestelde vragen kijken of het contactformulier op onze website invullen of ons bellen via 06 – 51 52 60 35.

Wilt u uw huis direct verkopen?

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? En bent u benieuwd wat uw huis waard is?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning.

  • Adres & Vraagprijs

  • Hoe werkt het?

   1. Gegevens woning invullen
   Vul de gegevens van de woning die u wilt verkopen in op het aanvraagformulier.

   2. Beoordeling aanvraag
   Onze makelaar bekijkt en beoordeeld uw woning.

   3. Gratis bod binnen 24 uur
   Binnen één dag hoort u of wij uw huis willen kopen. U ontvangt een richtprijs, gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening.

   4. Bedenktijd
   U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   5. Verkoop & afhandeling
   Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. Zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.