Hoe werkt het?

 1. Via het contactformulier of per telefoon vraagt u om een vrijblijvend bod op uw woning. Als u daar de voorkeur aan geeft kunt u ook uw makelaar vragen om contact met ons op te nemen. (Zie ook veelgestelde vragen).Wij behandelen ieder contact vanzelfsprekend uiterst discreet en nemen daarom nooit contact met verkopende makelaars op.
 2. Binnen één werkdag hoort u van ons of wij interesse in uw woning hebben.
  (Wij kunnen niet iedere woning kopen die wij krijgen aangeboden.)
 3. Bij interesse geven wij u een richtprijs. Deze is gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Deze bezichtiging kan eventueel ook buiten kantoortijden plaatsvinden en is natuurlijk ook geheel vrijblijvend en kosteloos!
 4. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening. (zie ook veelgestelde vragen)
 5. U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken.
  Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het verplicht u tot niets. Alleen als u het een goed voorstel vindt gaat u met ons verder.
 6. Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. De notaris stuurt de overeenkomst in concept ter beoordeling aan u op. Pas zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.
 7. De afgesproken waarborgsom (meestal 10% van de koopsom) wordt binnen 5 werkdagen na ondertekening van de overeenkomst op een rekening van de notaris gestort. Deze waarborgsom kan, als er voldoende ruimte zit tussen de koopsom en de resthypotheek, door de notaris aan u worden uitbetaald.
 8. Direct na uw verhuizing vindt de notariële eigendomsoverdracht plaats met de betaling van de (rest)koopsom.

Wilt u meer weten? Is iets nog niet duidelijk? Heeft u behoefte aan overleg?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Ik vertel u graag over onze werkwijze en alle mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Jan Bakker

Wilt u direct een bod aanvragen?

Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? En bent u benieuwd wat uw huis waard is?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod op uw woning.

  • Adres & Vraagprijs

  • Hoe werkt het?

   1. Gegevens woning invullen
   Vul de gegevens van de woning die u wilt verkopen in op het aanvraagformulier.

   2. Beoordeling aanvraag
   Onze makelaar bekijkt en beoordeeld uw woning.

   3. Gratis bod binnen 24 uur
   Binnen één dag hoort u of wij uw huis willen kopen. U ontvangt een richtprijs, gebaseerd op onze eerste indruk van uw woning. Is deze richtprijs voor u bespreekbaar dan plannen we een vrijblijvende en kosteloze bezichtiging. Als uw woning ons bevalt brengen wij een bod uit. Wij bieden kosten koper. Alle overdrachtskosten zijn dus voor onze rekening.

   4. Bedenktijd
   U heeft vervolgens alle tijd om over ons voorstel na te denken. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   5. Verkoop & afhandeling
   Bij overeenstemming kiezen we in overleg met u een notaris. Deze notaris (of, als u dat wenst, uw makelaar) maakt de overeenkomst op waarin alle gemaakte afspraken, waaronder de door u gewenste verhuisdatum, worden vastgelegd. Zodra we het volledig met elkaar eens zijn over de inhoud van de akte maken we een afspraak om de overeenkomst bij de notaris te ondertekenen.

Reacties zijn gesloten.