Huis verkopen binnen 1 week?

U heeft de knoop doorgehakt om te gaan verhuizen. Dan is de eerstvolgende belangrijke stap om op zoek te gaan naar een nieuwe woonplek. Dit zoekproces is vaak intens en het kost veel energie en tijd. Maar uw oude huis moet natuurlijk ook nog verkocht worden. Dus u moet een afspraak maken met een makelaar om het verkoopproces in gang te zetten. Of u schakelt Directverkopen.nl in om uw huis snel te verkopen. Door een bod te doen op uw woning gaan wij aan het werk om uw woning te kopen. Komen wij er samen uit en u verkoopt uw woning aan ons, dan loopt u geen risico’s en is uw woning definitief verkocht. Zo kunt u uw huis al verkopen binnen slechts 1 week! Wij nemen uw zorgen met betrekking tot uw oude huis over en u kunt uw volledige aandacht gaan richten op uw nieuwe woning. Geen gedoe, geen kijkers als uw huis te koop staat en snelle service. Op de website van Directverkopen.nl kunt u een aanvraag doen voor een geheel vrijblijvend bod op uw huis. Binnen twee werkdagen kunt u van ons een reactie verwachten. Wilt u uw huis snel verkopen met alleen maar goede ervaringen? Schakel dan Directverkopen.nl in!

Huis snel verkopen?

Heeft u uw huis al enige tijd te koop staan zonder succes en stelt u uzelf wel eens de vraag: waarom koopt niemand mijn huis? De redenen kunnen enorm variëren en zijn vaak, voor de koper zelf, lastig te achterhalen omdat u niet objectief naar uw eigen woning kan kijken. Wij kunnen dat natuurlijk wel en bieden u graag onze expertise aan om uw huis te verkopen met tips. Na één berichtje weet u al waar u aan toe bent en of wij interesse hebben om huis te kopen. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe dit proces vervolgens precies in zijn werk gaat.

Om uw huis te verkopen binnen 1 week voeren wij een aantal vaste stappen uit en garanderen zo een heldere werkwijze voor onszelf en voor u als klant. Zodra wij uw aanvraag ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen twee werkdagen hoort u van ons of wij geïnteresseerd zijn in het kopen van uw woning en leggen u direct een richtprijs voor. Indien u akkoord gaat met deze richtprijs gaan wij samen een afspraak maken voor een bezichtiging. Indien deze bezichtiging goed uitpakt doen wij een bod op uw huis (kosten koper) en gunnen u voldoende tijd om goed over dit bod na te kunnen denken. Als u besluit akkoord te gaan met het voorstellen zullen wij een koopovereenkomst opstellen, zonder ontbindende voorwaarden voor ons. Op het moment dat u deze koopakte tekent is uw huis definitief verkocht aan Directverkoop.nl en heeft u geen zorgen meer over uw woning. De verkoopprijs is dan vastgelegd en de verhuisdatum kan door uzelf bepaald worden. Als u al een ander huis bezit tijdens het verkoopproces bent u met het tekenen van de koopakte verlost van dubbele woonlasten of risico’s op het gebied van inbraak, leegstand (kraken) of verhuur. Dus wilt u uw huis snel verkopen? Dan zijn wij uw partij!

Interesse in uw huis verkopen binnen 1 week?

Indien u uw huis wilt verkopen binnen 1 week of u andere wensen heeft met betrekking tot de verkoop, komen wij graag met u in contact. Bij interesse vanaf onze kant kunnen wij uw lasten snel verlichten. Daarnaast bepaalt u zelf de verhuisdatum zodat u niet in de knoop komt met uw nieuwe woning. Daarnaast heeft u geen last van kijkers als uw huis te koop staat en kunt u uw huis snel verkopen met goede ervaringen. Wilt u een aanvraag doen voor een bod of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of bel ons via 06 – 51 52 60 35. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Contact opnemen

Reacties zijn gesloten.